2023 Contracten Zorgverzekeraars

Logopedisch Centrum RenesNieuws en Updates2023 Contracten Zorgverzekeraars

Wij realiseren ons dat het voor u heel fijn is als u niet zelf uw facturen hoeft in te dienen.
Ook is het voor u prettig, dat u waar u ook verzekerd bent, bij ons altijd terecht kunt en niet hoeft bij te betalen voor uw behandeling. Daarom hebben wij er voor gekozen om de contracten met de zorgverzekeraars te tekenen, ondanks de te lage tarieven. Wij willen u de kwaliteit en het gemak blijven bieden zoals u al vele jaren van ons gewend bent!

Logopedie zit in de basisverzekering, dat betekent dat u niet aanvullend verzekerd hoeft te zijn voor 100% vergoeding van de behandeling. Ook is er geen beperking in het aantal zittingen dat u of uw kind nodig heeft. Volwassenen van 18 jaar en ouder hebben wel het verplichte eigen risico van € 385,-. Dit is niet verhoogd ten opzichte van 2022.
Als u uw eigen risico nog niet verbruikt heeft, zult u de logopedische zittingen verrekend krijgen met het nog openstaande bedrag. Dit regelt de zorgverzekeraar met u.
Denkt u erover om van zorgverzekeraar te wisselen? Bij de consumentenbond kunt u goed zorgverzekeraars vergelijken om te kijken of uw huidige zorgverzekering nog wel bij u past.