Praktijkinfo

Praktijkinfo

Voor alle algemene en nieuwsgerichte praktijkinformatie over Logopedisch Centrum Renes kunt u terecht op de volgende pagina’s:

 • Locaties
  Wij hebben meerdere locaties in Dieren, Doesburg, Rheden en Velp. De adressen en andere praktijkinfo ziet u op deze locatie-pagina.
 • Directe toegang en verwijzing
  Bijna iedereen kan in ons Centrum terecht zonder verwijzing van een huisarts of specialist. Op deze pagina leest u voor welke verzekeraars dit niet geldt. Zij eisen een wel een verwijzing van de (huis-)arts.
 • Tarieven en facturatie
  Op deze pagina vindt u alles over tarieven en vergoedingen en hoe wij dit hebben geregeld in ons Centrum.
 • Openstelling en Bereikbaarheid
  Wij zijn op veel manieren bereikbaar. Niet alleen telefonisch, maar ook via mail en de social media (messenger, whatsapp e.d.)
 • Algemene voorwaarden en werkwijze
  Op de pagina werkwijze leest u meer over de intake en het onderzoek, over de identificatieplicht in de zorg en over het behandelplan en de duur van de behandeling.
 • Klachten
  Heeft u onverhoopt een klacht? Wij proberen er samen met u naar uw tevredenheid uit te komen. Mocht dit uiteindelijk niet lukken dan leest u op deze praktijkinfo pagina waar u terecht kunt en hoe de gang van zaken is. Wij zijn met ons Centrum aangesloten bij de beroepsvereniging NVLF. Ook leest u meer over de website Klachtenloket Paramedici.
 • Privacy
  Wij hechten zeer veel waarde aan de privacy van u of uw kind. Hoe wij hiervoor hebben gezorgd leest u op deze pagina van de praktijkinfo.
 • Vacatures
  Met enige regelmaat zoeken wij uitbreiding van ons team. Op deze pagina vindt u de uitstaande vacature(s).
 • Nieuwsoverzicht
  Deze pagina geeft veel interessante achtergrondinformatie over logopedische problemen, stoornissen en nieuws over specifiek ons Centrum. Deze nieuwsberichten worden ook gedeeld op onze Facebook-pagina. Like ons en u hoeft niets meer te missen!

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen, neem dan contact op met Astrid Renes van Logopedisch Centrum Renes. Zij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook zal Astrid met u meedenken en adviseren bij welke logopedist uit het team u het best met uw hulpvraag of de hulpvraag met betrekking tot uw kind terecht kunt.

Praktijkinfo; Eigenaar Astrid Renes beantwoordt al uw vragen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren